\"\"
Terima kasih kerana telah mendapatkan eBook 5 TIPS TRANSFORMASI DIRI DENGAN RAHSIA TULISAN TANGAN ini.

Klik sini untuk akses ke eBook 5 Tips Transformasi Diri Dengan Rahsia Tulisan Tangan

\"\"

 

Lepas tu.. scroll ke bawah…

WEBINAR

Analisis Tulisan Tangan

By Dr Azura Hashim

HARI JAM MINIT SAAT

17 MAY 2020 | 2PM-5PM
WEBINAR ZOOM

\"\"

DAFTAR SEKARANG

\"\"

ADAKAH ANDA MAHU TAHU
DI SEBALIK

Tulisan Tangan Anda?

Jika YA, teruskan bacaan anda…

\"\"

KETAHUI KARAKTER SEBENAR DIRI ANDA MELALUI TULISAN TANGAN

Berapa lama sudah anda hidup tetapi masih lagi tidak tahu potensi diri anda yang sebenarnya. Mungkin ketika ini anda merasakan bosan di tempat kerja. Ia mungkin berpunca daripada kerja yang anda sedang lakukan itu tidak \’kena\’ dengan jiwa anda yang sebenarnya. Lama-kelamaan anda jadi stress anda tidak produktif.


ANDA MAHU TAHU POTENSI SEBENAR ANDA?

\"\"

ATASI KETAKUTAN DALAMAN ANDA

Bagaimana untuk mengenal ketakutan yang selama ini menghalang kejayaan anda. Dan bagaimana untuk melenyapkan ketakutan tersebut  dengan teknik spiritual brainwriting.


ANDA DIBELENGGU KETAKUTAN ?

\"\"

TINGKATKAN KEYAKINAN ANDA

Anda mungkin tidak perasan selama ini anda tidak yakin dengan kebolehan diri sendiri. Tulisan tangan anda akan bongkarkan segalanya. Ketahui teknik untuk mengubah minda, menjadikan anda individu baru yang lebih berkeyakinan dan lebih bersemangat.


ANDA MAHU LEBIH YAKIN ?

\"\"

TINGKATKAN KEPIMPINAN ANDA

Tahukah anda, tahap kepimpinan boleh dibentuk. Dengan memahami tulisan tangan, anda berupaya menjadi pemimpin yang lebih baik.


MAHU JADI PEMIMPIN YANG LEBIH BAIK?

\"\"

UBAH TANDATANGAN YANG
MENGHALANG KEJAYAAN

Tandatangan anda mungkin menghalang anda untuk mencapai kejayaan yang maksima. Anda akan pelajari bentuk tandatangan yang paling sesuai untuk membawa anda kepada kejayaan.


TANDATANGAN ANDA DAH PERFECT?

BAGAIMANA ILMU INI DAPAT
ANDA?

Untuk Diri Sendiri

Anda dapat mengetahui potensi sebenar diri anda dan  memilih kareer yang sesuai dengan kebolehan dan potensi diri anda.

Untuk Anak-Anak

Anda dapat memahami karakter sebenar anak anda dan mendidik mereka bersesuaian dengan potensi sebenar mereka.

Untuk Pasangan

Anda dapat mengenali pasangan dengan lebih mendalam lagi, dan dapat menerima kekurangan pasangan dengan lebih baik

Untuk Pekerja Anda

Anda dapat meletakkan pekerja anda di tempat yang betul. Barulah perniagaan anda maju sebab semua pekerja memaksimakan kebolehan masing-masing.

Untuk Pelajar Anda

Anda dapat menolong pelajar-pelajar anda untuk memilih jurusan yang tepat dengan bakat dan minat yang dimiliki.

Bagaimana Saya Terjebak Dengan Dunia Grafologi?

Bermulanya saya dengan grafologi  secara serius adalah ketika mencari solusi kepada masalah anak saya. Saya hairan mengapa walaupun sudah berumur 7 tahun, beliau masih belum boleh membaca. Kalau tengok luarannya, riak mukanya dan percakapannya, nampak seperti budak pandai. Tapi, masih belum boleh membaca seperti rakan-rakan seumurnya walaupun penat saya menghantar beliau ke kelas tambahan membaca.

Bayangkan, umur baru 7 tahun terpaksa pergi kelas tambahan membaca. Kelas tersebut pun bukannya murah. Dikatakan, murid-muridnya boleh membaca sepantas 6 bulan berada di program itu. Tapi, anak saya yang seorang ni masih lagi tak boleh membaca. Saya buntu!

Pada satu hari saya terdetik nak tengok tulisan anak saya ini. MasyaAllah ! Saya terkejut sangat. Rupanya anak saya ini ada karakter \’lambat tangkap\’. Dan setelah diselidik, rupanya beliau ada minor dyslexia

Jadi, dari situ saya mula belajar lebih mendalam lagi dan suka untuk berkongsi tentang ilmu grafologi ini kepada lebih ramai orang. Sebabnya, kadang-kala kita sebagai ibu-bapa tidak memahami anak-anak. Kebanyakan masa, kita lebih cenderung untuk mendidik anak mengikut acuan kita, walhal anak itu tak suka pun, atau bukan karakternya begitu. Akhirnya, anak itu tidak bahagia dengan \’acuan\’ yang dibentuk oleh ibu-bapanya sendiri. 

Oleh sebab itulah saya terbitkan buku pertama saya ini sebagai satu initiatif untuk membantu masyarakat memahami individu di sekeliling mereka. Saya sangat berharap buku ini menjadi panduan untuk anda lebih bahagia.

\"\"

DR AZURA HASHIM
Certified Master Of Handwriting Analysis
Certified NLP Coach
Entrepreneur

\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"

PENAMPILAN DR AZURA HASHIM DI MEDIA

\"sinarharian\"
\"ikim\"
\"intrend\"
\"tv3\"
\"alhijrah\"
\"mingguan
\"the
\"utusan\"

APA KATA PESERTA SEMINAR SEBELUM INI?

https://www.youtube.com/watch?v=ZSi611R-YCIhttps://www.youtube.com/watch?v=gzcNZhQfTQghttps://www.youtube.com/watch?v=9N4OZCtBmikhttps://www.youtube.com/watch?v=mr9ATVI1-kU

DAFTAR SEKARANG

“Recommended to all ” – Hazlina Hamzah

Program yang bagus, memberi ilmu dari sudut yang sangat berbeza kerana tidak pernah mengetahui tentang ilmu ini selama ini. Perubahan yang mudah dilakukan, pengenalan mengenai peribadi diri boleh membantu menjadi our best self. Terapi AsmaulHusna yang best mendalam dan menjadi terapi jiwa. Recommended to all untuk belajar tentang Rahsia Analisis Tulisan Tangan

“satu ilmu baru ” – Mohd Zawawi

Alhamdulillah, satu ilmu baru yang dipelajari hari ini yang mana sebelum ini tak pernah tahu pun. Alhamdulillah akan di hayati selepas ini, InsyaAllah

“Masa terasa pendek” – Suhaili Md Yusop

Syukur kepada Allah SWT kerana dengan izin-Nya saya di pilih untuk mengikuti seminar Jom Hijrah ini. Walaupun tempoh masa yang terasa pendek, banyak input yang saya dapat. Saya akan cuba mengikuti seminar seperti ini lagi jika diberi kesempatan. Terima kasih kepada Dr Azura atas perkongsian ini. Semoga Allah mengganjarkan pahala yang berpanjangan kepada Dr Azura dan keluarga

“membantu anak-anak saya berubah menjadi lebih positif dan fokus ” – Siti Hatifah Hussein

Penyampaian ilmu yang sangat baik serta membuka minda saya tentang ilmu yang baru ini. Saya akan membantu anak-anak saya berubah menjadi lebih positif dan fokus di masa depan di dalam pelajaran dan kehidupan. Jika ada peluang lagi, saya ingin mengetahui dan mempelajari ilmu ini dengan lebih lanjut.

“Saya akan menukar beberapa abjad dalam tulisan saya sebagai improvement diri” – Dr Suzana Suhailawaty Md Sidek

Ini adalah salah satu ilmu baru yang saya pelajari untuk mengenal diri sendiri dan juga orang yang rapat. Saya akan menukar beberapa abjad dalam tulisan saya sebagai improvement diri. Seminar ini amat sesuai untuk guru-guru bagi usaha mengenal dan membentuk anak murid mereka

“Saya sendiri pun baru ’kenal’ potensi diri saya ” – Che Faizman Che Muji

Kelas ini memang terbaik. Kursus yang sangat informative dan menarik. Sebelum ini, saya hanya tahu menulis tetapi tidak tahu ‘MEMBACA’ tulisan. Baru saya tahu melalui tulisan sahaja kita boleh mengenal personaliti seseorang. Saya sendiri pun baru ’kenal’ potensi diri saya sendiri setelah belajar ilmu dalam kelas Dr Azura hari ini. Terima kasih

“Rupanya saya takut pada masa hadapan” – Rabiahtul

Program ini sangat bagus untuk kita mengenali diri kita. Sedikit sebanyak saya dapat mengetahui kelemahan diri yang perlu di ubah serta di baiki. Daripada kelas ini, saya mendapati saya seorang yang takut pada masa hadapan. Dengan mengetahui kelemahan ini, saya akan cuba untuk menyusun balik matlamat kehidupan saya. Terima kasih kepada penganjur

“KENAL DIRI DAN PASANGAN” – Aini Shamsul

Saya dapat mengenali diri sendiri dan pasangan saya. Saya juga dapat mengaplikasikan ilmu ini dalam pengurusan HR syarikat saya. Ilmu ini sangat-sangat mahal ! Tak terbanding dgn nilainya. Setelah saya telah berusaha untuk ubah huruf ‘d’ dan ‘t’ saya, ia memberi kesan yang sangat-sangat besar dalam hidup saya. Dulu ‘d’ saya ada looping besar. Setelah saya ubah, saya lebih flexible dan kurang sensitif. Ini dapat membantu dalam memperbaharui hubungan saya dengan keluarga terutamanya.

“SAYA UBAH CARA SAYA MELAYAN ANAK” – Roslin Kamal

The best handwriting class ever. Selepas balik dari kelas terus saya suruh anak menulis atas kertas putih. Dengan ilmu ini saya mula selidiki yang saya jenis diktator. Anak saya pula jenis perlukan sentuhan dan kasih sayang. Dengan itu saya perlu mengubah cara mendidik dan melayan anak saya. Saya mengaku sikap saya memang begitu, jadi ada yang kena berubah. Saya kena lebih banyak bersabar dan fokus.  

“PANTAU TULISAN ANAK-ANAK UNTUK MASA DEPAN YANG CERAH DAN POSITIF”
– Yatt Hayati

Saya kenal dan perbaiki kelemahan saya dari tulisan saya. Dan yang pentingnya saya dapat pantau anak – anak saya melalui tulisan mereka. Saya latih mereka untuk tukar huruf-huruf unik itu untuk jadikan mereka lebih positif dan cipta masa depan yang lebih baik.

WEBINAR

Analisis Tulisan Tangan

By Dr Azura Hashim

HARI JAM MINIT SAAT

17 MAY 2020 | 2PM-5PM
WEBINAR ZOOM

Berapa pelaburan yang perlu anda keluarkan untuk mengenal diri dan orang sekeliling anda?

Harga asal
RM297

Namun, promosi Ramadan…

Hanya
sahaja!


DAFTAR SEKARANG

Perlukan Bantuan?

Hubungi 016-222 3444


\"\"
Klik untuk terus Whatsapp

Mengenali Diri Orang Lain Adalah Kebijaksanan.
Mengenali Diri Sendiri Adalah Kebahagiaan.

\"\"