Dapat Grow Income dan Team Young Living

grow bersama team

Sebenarnya saya sudah tahu sedikit mengenai Vision Board Holistik ini, saya menyertai kelas ini dan bantu 3 orang team saya supaya mereka juga mendapat manfaat dari kelas ini. Sebab saya menyertai kelas Vision Board Holistik ini adalah kerana awalnya saya tidak tahu apa yang saya ingin lakukan sehinggalah saya masuk kelas ini dan menyedarkan saya tentang apa yang saya inginkan. – Puan Amirah Azhar

 

  • Alhamdulillah setelah sertai Kelas Vision Board Holistik saya dapat capai apa yang saya mahukan, suami saya juga banyak bantu saya untuk mencapai “Big Why” saya.
  • Apa yang saya inginkan saya tulis di dalam Vision Board saya dan alhamdulillah banyak yang telah saya capai.

 

Seperti apa yang Dr Azura jelaskan dalam kelas Vision Board Holistik, apa yang kita inginkan dalam Vision Board mestilah merangkumi dunia dan akhirat. Sejak saya belajar di Universiti saya suka melakukan kerja amal yang dapat memberikan saya gaji supaya dapat membantu keluarga saya.

 

Selain itu, saya merasa amat bersyukur, diberikan rezeki dan dapat membantu keluarga saya. Abang saya mengucapkan terima kasih dan mak saya kata dia bersyukur mempunyai anak perempuan seperti saya. Dalam islam memang ada kata kita perlu bantu orang yang memerlukan tapi islam lebih menekankan untuk berikan lebih pada keluarga yang terdekat.

 

  • Bagi saya, saya amat gembira kerana dengan menyertai kelas Vision Board Holistik dapat membantu team saya sekaligus mereka juga dapat membantu keluarga mereka dengan memberikan yang terbaik.
  • Saya dan team-team yang lain kebanyakan telah menyertai kelas Vision Board Holistik bersama Dr Azura. Bagi saya kelas ini sangat bagus dan sangat berbaloi untuk mencari ilmu dengan harga yang sangat murah dan berpatutan.

 

Tonton video ini :

 

Nak grow bersama-sama team dan mencapai apa yang kita impikan? Sertai kelas Vision Board Holistik bersama Dr Azura Hashim dengan pelbagai tips dan perkongsian terbaik dalam mencapai hidup yang diredhai Allah.

 

Klik sini untuk sertai kelas Vision Board Holistik 

Jemput join ke channel telegram saya untuk info-info yang lebih menarik melalui link ini:https://t.me/drazuraofficial

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.
Jom baca lagi...

Artikel Berkaitan

tips perkembangan peribadi

Tips Kemajuan Peribadi

Kemajuan peribadi bermaksud perkara yang berbeza bagi kita semua. Semakin banyak kita berkembang, semakin banyak kita belajar dalam kehidupan ini. 8 Tips Untuk Perkembangan Peribadi

disiplin mengurus masa

Disiplin Mengurus Masa

Disiplin mengurus masa, bagaimana seseorang itu menguruskan masa dalam kehidupan seharian dengan cara terbaik agar dapat menjalani sebuah kehidupan yang teratur, sistematik dan lancar.  

nasihat buat diri

Nasihat Buat Diri

Nasihat buat diri sendiri?   Anda rasa dengan membandingkan diri anda dengan orang lain itu menjadi satu motivasi?   Teruskan kerana ia akan membuat anda

dihargai dan menghargai

Dihargai Dan Menghargai

Dihargai dan menghargai sangat penting   Sesekali kehidupan akan disulami dengan asam garamnya, barangkali terlalu manis bakal memudaratkan diri. Tips meredakan bebanan perasaan saat merasa

Shopping Cart