Berjaya Improve Mindset dengan Lebih Jelas

Kehidupan Tenang dan Teratur

Saya dipertemukan dengan Dr Azura belum sampai setahun lagi. Allah merancang segala-galanya apabila iklan Vision Board Holistik ini lalu di Facebook saya. Jika kita rasa kita sudah cukup tahu sebenarnya Allah hantar seseorang untuk ubah kita jadi lebih baik. – Dr Nurhaya Yacob

 

Saya berkecimpung dalam bidang ini hampir 5 tahun, saya berniat untuk menolong orang ramai kerana itu merupakan niat saya awalnya. Pada mulanya saya rasa tertekan dan agak tidak senang duduk  kerana tidak tahu apa yang saya mahu capai.

 

Pada awal pandemik saya rasa amat tertekan kerana fasa duduk di rumah sangat lama, banyak perkara yang perlu diuruskan dan tidak ada pertolongan suami kerana dia merupakan barisan hadapan. Saya luahkan apa saya rasa kepada suami saya tapi dia tidak juga memahami saya sampai satu tahap saya menangis kerana terlalu tertekan.

 

Pada satu hari tu saya buka Facebook dan keluar iklan tentang kelas Vision Board Holistik ini dengan izin Allah saya sertai kelas Vision Board Holistik untuk mencari solusinya. Bagi saya hadir ke kelas Vision Board Holistik benar-benar memberi impak yang besar membuatkan saya sertai kelas Vision Board ini berkali-kali.

 

  • Dr Azura memberi penekanan tentang apa yang sebenarnya saya mahukan dalam hidup saya.
  • Saya belajar cara isi masa bagi diri saya dengan Allah dan juga berzikir selain itu saya menghafal Asma Al-Husna.
  • Percaya dan serahkan segala-galanya pada Allah, saya rasa lebih tenang dan positif apabila bercakap dan menyerahkan segalanya pada Allah.

 

Tonton video ini :

 

Saya sangat tertarik dengan video Dr Azura, kerana saya boleh belajar banyak perkara apabila saya melihat video Dr Azura walaupun berkali-kali saya tetap akan mendapat input yang berbeza. Bagi saya harga kelas Dr Azura sangat berbaloi dengan ilmu yang saya dapat kerana ianya merupakan makanan rohani kita jadi kita tidak boleh berkira dengan diri sendiri.

 

Luangkan masa dan sayang diri sendiri dengan mendekatkan diri dengan Allah, nak tahu cara dan tips menarik? Sertai kelas Vision Board Holistik bersama Dr Azura untuk membantu dan membongkar segala-galanya.

 

Klik sini untuk sertai kelas Vision Board Holistik bersama Dr Azura Hashim

 

Jemput join ke channel telegram saya untuk info-info yang lebih menarik melalui link ini:https://t.me/drazuraofficial

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.
Jom baca lagi...

Artikel Berkaitan

tips perkembangan peribadi

Tips Kemajuan Peribadi

Kemajuan peribadi bermaksud perkara yang berbeza bagi kita semua. Semakin banyak kita berkembang, semakin banyak kita belajar dalam kehidupan ini. 8 Tips Untuk Perkembangan Peribadi

disiplin mengurus masa

Disiplin Mengurus Masa

Disiplin mengurus masa, bagaimana seseorang itu menguruskan masa dalam kehidupan seharian dengan cara terbaik agar dapat menjalani sebuah kehidupan yang teratur, sistematik dan lancar.  

nasihat buat diri

Nasihat Buat Diri

Nasihat buat diri sendiri?   Anda rasa dengan membandingkan diri anda dengan orang lain itu menjadi satu motivasi?   Teruskan kerana ia akan membuat anda

dihargai dan menghargai

Dihargai Dan Menghargai

Dihargai dan menghargai sangat penting   Sesekali kehidupan akan disulami dengan asam garamnya, barangkali terlalu manis bakal memudaratkan diri. Tips meredakan bebanan perasaan saat merasa

Shopping Cart