Keyakinan Diri Meningkat

keyakinan diri meningkat

Alhamdulillah saya rasa lebih yakin apabila saya belajar cara bercakap dengan Allah, itu apa yang saya pelajari di Kelas Vision Board Holistik bersama Dr Azura.-Puan Suhaiza Zakaria (Pengurus Kanan Keselamatan)

 

Saya bersyukur dengan sokongan mak ayah saya sebelum ini walaupun sekarang ini mereka telah meninggal dunia 2 ke 3 tahun yang lepas. Sepanjang karier saya  terlalu banyak cabaran dan dugaan yang saya tempuhi antaranya adalah saya perlu menjaga ibu bapa saya disamping tetap meneruskan karier saya.

 

Ramai yang tidak berpuas hati dengan saya dan melakukan pelbagai perkara contohnya menghantar santau dan dengki dengan saya.

 

  • Bercakap mengenai Webinar Vision Board Dr, ianya meningkat keyakinan diri kerana bercakap dengan Allah tentang apa yang berlaku juga adalah dengan izin Allah.
  • Antara apa yang saya dapat masa 2015 saya ingin belajar menunggang superbike dan Alhamdulillah dengan izin Allah saya telahpun miliki superbike sendiri.
  • Setelah itu, saya diuji lagi dengan penyakit yang agak kritikal kerana ianya memerlukan mereka untuk mengambil air tulang belakang saya.

 

Tonton video ini :

 

Saya agak risau kerana ramai yang memberi pendapat bahawa pengambilan air tulang belakang boleh membuatkan saya lumpuh. Apapun  bagus untuk kita tulis apa yang kita sangat inginkan, Bulan 5, alhamdulillah saya lulus dan dapat apa yang sangat saya inginkan.

Agak lama saya menunggu untuk mendapatkan sijil ini dan akhirnya saya dapat juga.  Apabila saya pergi pada Vision Board ni dia ada ciri-ciri islamik sikit jadi saya amatlah mudah tersentuh dan kebetulan ianya sangat kena dengan jiwa saya.

Walaupun benda sama yang berulang-ulang kali ia buat saya tertarik untuk menyertai Webinar Vision Board ini, dan saya sendiri akan sertai lagi dan lagi Webinar Vision Board ni pada masa akan datang dan saya nak mereka di luar sana sendiri rasai apa yang saya rasai.

  • Bila join Webinar Vision Board Holistik ini banyak yang telah berubah dalam diri saya dan sekitar saya.Ianya meningkat keyakinan diri dan menjadi lebih postitif. Apabila kita positif kita juga akan menciptakan circle yang positif.  Ajak kawan-kawan semua untuk sertai kerana ianya memang seronok, bermanfaat dan memberi kita pengalaman yang tidak dapat dilupakan.

 

Klik sini untuk daftar Webinar Vision Board Holistik dan bantu diri anda jadi lebih baik.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.
Jom baca lagi...

Artikel Berkaitan

tips perkembangan peribadi

Tips Kemajuan Peribadi

Kemajuan peribadi bermaksud perkara yang berbeza bagi kita semua. Semakin banyak kita berkembang, semakin banyak kita belajar dalam kehidupan ini. 8 Tips Untuk Perkembangan Peribadi

disiplin mengurus masa

Disiplin Mengurus Masa

Disiplin mengurus masa, bagaimana seseorang itu menguruskan masa dalam kehidupan seharian dengan cara terbaik agar dapat menjalani sebuah kehidupan yang teratur, sistematik dan lancar.  

nasihat buat diri

Nasihat Buat Diri

Nasihat buat diri sendiri?   Anda rasa dengan membandingkan diri anda dengan orang lain itu menjadi satu motivasi?   Teruskan kerana ia akan membuat anda

dihargai dan menghargai

Dihargai Dan Menghargai

Dihargai dan menghargai sangat penting   Sesekali kehidupan akan disulami dengan asam garamnya, barangkali terlalu manis bakal memudaratkan diri. Tips meredakan bebanan perasaan saat merasa

Shopping Cart