Membalas Jasa Ibu Bapa

Membalas Jasa Ibu Bapa

Membalas jasa ibu bapa adalah suatu kewajipan yang harus dilaksanakan. Ini kerana jika dikira jasa mereka melebihi buih-buih di lautan.

Kalau Allah nak bagi, bila-bila masa sahaja Allah boleh bagi.– Cik Puan Aziemah Azmi


Cara Berubah Menjadi Lebih Baik.

Pada 26 Disember 2012 merupakan kali pertama beliau menyertai kelas Webinar Vision Board Holistik bersama Dr. Azura Hashim. Pada awalnya Cik Puan Aziemah memulakan perniagaannya dengan mengambil tempahan brownies kerana beliau masih buntu dengan apa yang ingin dilakukan oleh beliau.

 

Bekerja merupakan perkara sukar bagi beliau kerana biasanya beliau adalah suri rumah sepenuh masa. Melihatnya yang sukar membiasakan diri membuatkan suaminya mencadangkan kelas VISION BOARD bersama Dr. Azura Hashim, banyak yang beliau peroleh daripada kelas itu. Antaranya ialah,

 

1-Beliau merasa amat bersyukur kerana tujuan hidupnya kini nampak jelas hanya dalam masa 8 bulan banyak perkara yang telah beliau peroleh.

 

2-Lebih percaya kepada diri dan dapat memperbaiki rezekinya dengan membalas jasa ibu bapanya dengan memberikan wang perbelanjaan kepada mereka.

 

3-Bersyukur dan berbesar hati dapat menyertai kelas VISION BOARD  yang dianjurkan oleh Dr.Azura Hashim.

Tonton video ini :

Inginkan perubahan yang membawa kebahagian dan kelancaran dalam hidup anda? Webinar Vision Board Holistik pasti dapat memberikan ada cara terbaik dengan tunjuk ajar dari Dr. Azura Hashim yang akan berkongsikan ilmu dan tips terbaik.

 

Klik sini untuk daftar Webinar Vision Board Holistik 

Jemput join ke channel telegram saya untuk info-info yang lebih menarik melalui link ini:https://t.me/drazuraofficial

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.
Jom baca lagi...

Artikel Berkaitan

tips perkembangan peribadi

Tips Kemajuan Peribadi

Kemajuan peribadi bermaksud perkara yang berbeza bagi kita semua. Semakin banyak kita berkembang, semakin banyak kita belajar dalam kehidupan ini. 8 Tips Untuk Perkembangan Peribadi

disiplin mengurus masa

Disiplin Mengurus Masa

Disiplin mengurus masa, bagaimana seseorang itu menguruskan masa dalam kehidupan seharian dengan cara terbaik agar dapat menjalani sebuah kehidupan yang teratur, sistematik dan lancar.  

nasihat buat diri

Nasihat Buat Diri

Nasihat buat diri sendiri?   Anda rasa dengan membandingkan diri anda dengan orang lain itu menjadi satu motivasi?   Teruskan kerana ia akan membuat anda

dihargai dan menghargai

Dihargai Dan Menghargai

Dihargai dan menghargai sangat penting   Sesekali kehidupan akan disulami dengan asam garamnya, barangkali terlalu manis bakal memudaratkan diri. Tips meredakan bebanan perasaan saat merasa

Shopping Cart