Mencapai Impian 1 juta

Mencapai Impian

 

Berani untuk keluar dari ketakutan dengan memulakan bisnes bersama-sama.

 

Alhamdulilah tahun depan target 1 juta kami tercapai, contohnya kereta yang encik Amirul tengah duduk sekarang ini. Apa yang kami buat ialah kami tulis apa yang kami rancang dan target kami pada tahun depan.

Kami nak capai sales sebanyak 1 juta syukur sangat-sangat kami dapat apa yang kami mahukan.

Nazri Lokman (Pengasas NMBIO)

 

Setelah hadir ke kelas bersama Dr Azura kami belajar cara buat Vision Board kami sendiri dan kami letakkan apa yang kami mahu dalamnya dan cuba capai sedikit demi sedikit.

Kami usaha untuk mencapainya perlahan-lahan, berkat nasihat dan kata-kata yang diberi Dr Azura kami berani untuk buat keputusan yang luar dari keyakinan kami.

 

  •      Bagi saya melabur untuk menuntut ilmu dengan vision board ini tidak merugikan apa-apa kerana kita boleh menambah ilmu pengetahuan dalam diri kita. Secara tidak langsung, kita juga boleh sebarkan ilmu yang kita dapat pada orang lain.

 

  •      Jangan ragu-ragu, sertailah Vision Board Holistik walaupun tidak banyak tapi sedikit sebanyak kita dapat sesuatu yang boleh diguna pakai untuk sekarang dan masa akan datang.

 

Tonton video ini :

 

Dalam sebulan ni banyak sangat perkara yang berubah dalam hidup kami, kami dapat apa yang kami target sebelum ini. Alhamdulillah jualan kami pada bulan ini lebih beratus. –Amirul (Pengasas NMBIO)

 

Jom ajak semua untuk join kelas ni, dari staff hingga pengasas saya rasa adalah lebih baik. Kerana kita sama-sama dapat rasai sendiri pengalaman itu. Saya yang mulanya ragu-ragu untuk memulakan bisnes ini, memberanikan diri setelah menyertai menyertai Vision Board Holistik

 

Awalnya memang perasaan tidak yakin amat tinggi dalam diri, “saya rasa seperti boleh ke saya teruskan apa yang saya ingin lakukan seperti berniaga kerana ini memang hobi dan minat saya.

 

Selepas sahaja saya join kelas Dr Azura ni saya terus beranikan untuk berhenti dari pekerjaan saya yang sekarang ini. Kita kalau nak menimba ilmu ni kena buat betul-betul dan bersemangat dalam apa jua minat yang kita lakukan.

 

Kalau anda ingin meningkatkan bisnes yang anda lakukan sekarang ni jangan takut untuk melabur dengan menyertai kelas Vision Board Holistik.

 

Ini kerana ianya banyak mengajar kita perkara dan tips yang amat berkesan untuk diguna pakai.

 

Klik sini untuk sertai Webinar Vision Board Holistik 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.
Jom baca lagi...

Artikel Berkaitan

tips perkembangan peribadi

Tips Kemajuan Peribadi

Kemajuan peribadi bermaksud perkara yang berbeza bagi kita semua. Semakin banyak kita berkembang, semakin banyak kita belajar dalam kehidupan ini. 8 Tips Untuk Perkembangan Peribadi

disiplin mengurus masa

Disiplin Mengurus Masa

Disiplin mengurus masa, bagaimana seseorang itu menguruskan masa dalam kehidupan seharian dengan cara terbaik agar dapat menjalani sebuah kehidupan yang teratur, sistematik dan lancar.  

nasihat buat diri

Nasihat Buat Diri

Nasihat buat diri sendiri?   Anda rasa dengan membandingkan diri anda dengan orang lain itu menjadi satu motivasi?   Teruskan kerana ia akan membuat anda

dihargai dan menghargai

Dihargai Dan Menghargai

Dihargai dan menghargai sangat penting   Sesekali kehidupan akan disulami dengan asam garamnya, barangkali terlalu manis bakal memudaratkan diri. Tips meredakan bebanan perasaan saat merasa

Shopping Cart