Merealisasikan Kereta Idaman

Tingkatkan Kejayaan Perniagaan

Saya merupakan seseorang yang berminat dengan pelbagai jenis perniagaan. Jika bercakap tentang kelas Vision Board Holistik ianya sangat membantu saya untuk menyatakan dengan jelas tentang apa sebenarnya yang saya mahukan. Apa yang saya faham sebagai umat islam kita perlu usaha dalam apa jua yang kita lakukan. – Tuan Azahari Ardin

 

Lebih seronok apabila saya dan isteri menyertai kelas Vision Board Holistik ini dan mengambil ilmu untuk lebih memahami apa yang pasangan kita mahukan. Kadang-kadang kita sebagai manusia banyak kekurangan dan terlupa untuk melakukan sesuatu terutamanya apabila saya dan isteri mempunyai perniagaan masing-masing.

 

Sebelum menyertai kelas Vision Board Holistik ini hala tuju hidup saya dan kumpulan saya tidak jelas dan pengurusan masa juga agak tidak teratur.

 

  • Justeru, sejurus sahaja masuk kelas Vision Board Holistik ini membuatkan saya rasa lebih jelas tentang apa yang saya inginkan.
  • Rasa bersyukur dengan nikmat dan rezeki yang Allah berikan pada saya dan keluarga
  • Letak apa kita mahu di Vision Board, usaha dan doa supaya Allah berikan pada kita.

 

Tonton video ini :

 

Bagi saya apa yang kita tulis di Vision Board adalah impian-impian dan apa yang kita mahu usahakan dalam diri. Selain itu saya menulis jurnal tentang kesyukuran dan apa yang nak ubah pada hari esok sekaligus memberi semangat pada saya.

 

Kelas Vision Board Holistik bagi saya amatlah sesuai untuk semua golongan usia sama ada usia muda atau tua. Apa yang penting adalah kita mempunyai target dan usaha di samping mencari keredhaan Allah.

 

Cari cara bagaimana ingin meningkatkan kejayaan dalam diri dan perniagaan anda? Sertai kelas Vision Board Holistik dan juga dapatkan buku Jurnal Grafologi Diri untuk mendapatkan impian dan hala tuju yang baik dalam hidup kita.

 

Klik sini untuk sertai Kelas Vision Board Holistik dan boleh juga mendapatkan buku Jurnal Grafologi Diri di Website kami.

Jemput join ke channel telegram saya untuk info-info yang lebih menarik melalui link ini:https://t.me/drazuraofficial

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.
Jom baca lagi...

Artikel Berkaitan

tips perkembangan peribadi

Tips Kemajuan Peribadi

Kemajuan peribadi bermaksud perkara yang berbeza bagi kita semua. Semakin banyak kita berkembang, semakin banyak kita belajar dalam kehidupan ini. 8 Tips Untuk Perkembangan Peribadi

disiplin mengurus masa

Disiplin Mengurus Masa

Disiplin mengurus masa, bagaimana seseorang itu menguruskan masa dalam kehidupan seharian dengan cara terbaik agar dapat menjalani sebuah kehidupan yang teratur, sistematik dan lancar.  

nasihat buat diri

Nasihat Buat Diri

Nasihat buat diri sendiri?   Anda rasa dengan membandingkan diri anda dengan orang lain itu menjadi satu motivasi?   Teruskan kerana ia akan membuat anda

dihargai dan menghargai

Dihargai Dan Menghargai

Dihargai dan menghargai sangat penting   Sesekali kehidupan akan disulami dengan asam garamnya, barangkali terlalu manis bakal memudaratkan diri. Tips meredakan bebanan perasaan saat merasa

Shopping Cart