101 NOTA MINDADedikasi kepada anda semua yang sedang mencari KEKUATAN, mengejar KEJAYAAN, membina KEHIDUPAN dan meraih KEBAHAGIAAN.

Adakah anda masih susah merasa TENANG dan BAHAGIA?

NAK ketahui lebih 250 tips dalam meraih 4K dalam diri?

Pastikan naskhah ini ada di tangan anda hari ini

Adakah KEHIDUPAN anda terbina seiring yang anda mahukan?

Adakah anda mencari KEKUATAN?

Adakah anda inginkan KEJAYAAN saat ini?
Adakah KEBAHAGIAAN yang diimpi?

Kehidupan adalah satu perjalanan menuju Tuhan
Teruskan sahaja dengan sepenuh kekuatan yang ada
Usah sekali menyerah, kerana pada akhirnya kejayaan pasti jadi milikmu dengan izinNya

Wahai diri, kamu berhak mencapai bahagia!

101 NOTA MINDA INI TURUT DISERTAKAN BERSAMA

25 VIDEO BONUS SARAT DENGAN
PESANAN DR AZURA HASHIM SENDIRI

BEST TAK?

BOLEH ULANG DENGAR SETIAP KALI ANDA PERLU

JADI APA TUNGGU LAGI

 TAK PERLU PILIH KERANA SATU SAHAJA UNTUK ANDA KLIK, 

DAN LAYAK DAPAT KESEMUANYA


Dalam realiti kehidupan, pasti ada ujian dan cabaran. Jatuh dan bangun, adalah perkara biasa sebagaimana Rasul dan Nabi juga diuji dalam berdakwah untuk membawa umat ke jalan yang benar.

Yakinlah…Allah menguji mengikut kemampuan kita. Semua liku-liku kehidupan yang dilalui adalah proses untuk menjadikan kita insan yang lebih kuat dan hebat. Yang penting, matlamat kita adalah untuk mendapatkan ketenangan dan kebahagiaan di dunia dan berpanjangan sehingga akhirat.

Dengan ilmu semuanya akan menjadi mudah dan indah. Berpegang kepada sabda Rasulullah Sallallahu ‘alaihi wa salam,

“Sesiapa yang inginkan kebahagiaan di dunia hendaklah berilmu, siapa yang ingin kebahagiaan di akhirat maka hendaklah berilmu dan siapa yang hendak kedua-duanya sekali hendaklah juga dengan ilmu.”

Saya yakin dan percaya, tip-tip yang dikongsikan di dalam buku ini bakal menjadi sumber inspirasi dan motivasi kepada kekuatan mental, emosi, fizikal juga spiritual kepada setiap individu yang membacanya.

SIAPA SAYA DAN MENGAPA SAYA INGIN BANTU ANDA DENGAN BUKU INI?

Dr Hjh Azura Hashim

As Seen On

Nama saya, Dr Hjh Azura Hashim. Dulunya, saya hanya seorang yang biasa sahaja, hidup penuh dengan kisah atas dan bawah. Seorang yang sepertinya… hanya mengikut sahaja kemana langkah, dan tujuan hidup tidak begitu jelas. Sehingga ke suatu saat, saya sedar…

Hanya saya yang boleh mengubah hidup sendiri dan mencapai impian.

Saya yang bertanggung jawab atas keberhasilan kehidupan saya.

Alhamdulillah, saya telah menerima MBA dan PhD dalam Pemasaran Antarabangsa, diiktiraf sebagai ‘coach’ Neuro Linguistic Programming (NLP) di bawah NFNLP, USA, dan diiktiraf sebagai ‘Certified Master of Handwriting Analysis dari KAROHS International School of Handwriting Analysis.

Saya juga telah bekerja lebih 15 tahun  dalam bidang telekomunikasi, pendidikan dan industri kewangan.

Selama 15 tahun itu, saya pernah memegang jawatan sebagai Head of Property dan Site Acquisition di syarikat telekomunikasi dan juga sebagai pensyarah di Universiti Malaya. Antara subjek yang pernah saya ajar adalah e-marketing dan pengurusan tingkahlaku.

Kini, saya aktif menerima undangan untuk berkongsi ilmu rahsia tulisan tangan dengan beberapa pertubuhan seperti Majlis Amanah Rakyat (MARA), Kementerian Pertahanan Malaysia, Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP), Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM), PERKESO, Lembaga Tabung Haji dan banyak lagi, serta telah melatih ribuan usahawan tempatan.

Oleh itu, misi saya adalah berkongsi perjalanan transformasi untuk semua di luar sana melakukan perubahan dalam diri dengan lebih baik.

Gambar Sekitar Seminar Saya

Kesemua nilai ini adalah 

RM147

Namun saya tidak mahu anda invest sebanyak ini..

Anda hanya perlu invest…

RM97 SAHAJA

101 NOTA MINDA

RM147
RM 97
  • Buku Fizikal 101 Nota Minda
  • PERCUMA 25 Video BONUS

SOALAN LAZIM

Betul, buku 101 Nota Minda ini buku fizikal. Namun 25 video ini akan diberikan secara digital. Pastikan email yang digunakan boleh diakses

Boleh rujuk team admin kami di 016-2223444