TIKET SUPER EARLY BIRD akan dibuka dalam masa…

Hari
Jam
Minit
Saat

WEBINAR  akan bermula dalam masa…

Hari
Jam
Minit
Saat

“JOIN WAITING LIST” UNTUK REBUT TIKET
SUPER EARLY BIRD
PADA 3 MAC 2022,
10AM-2PM

Isikan maklumat anda di sebelah untuk kami remind anda apabila tiba waktunya nanti.

Isikan maklumat anda di bawah untuk kami remind anda apabila tiba waktunya nanti.

Adakah anda usahawan wanita yang rasa stuck dan lost dalam menguruskan bisnes dan rumah tangga? Kadangkala rasa hilang semangat, rasa buntu dan penat, rasa macam loser, tak confident?

InsyaAllah, usahawan yang tenang akan menang. 

Adakah anda yang rasa stuck dan lost dalam hidup, hilang semangat, rasa buntu dan penat, rasa macam loser, tak confident, dan rasa bosan dengan kehidupan yang rutin?

Adakah anda…

Webinar ini yang anda perlukan!

Webinar ini bukan sekadar ajar anda vision board yang ‘tampal-tampal’ tu. Itu semua orang boleh buat. 

Tapi, ianya lebih dari itu..

Saya akan kongsikan teknik dan skill yang saya gunakan untuk saya keluar dari belenggu kehidupan saya yang stress, terkejar-kejar dan biasa-biasa dahulu, kepada kehidupan saya yang lebih amazing hari ini. Alhamdulillah. 

Anda akan pelajari cara berfikir yang membuatkan anda sentiasa tenang, lapang dada dan hasilnya, anda mudah untuk capai impian-impian anda. In Shaa Allah.

It’s all in your mindset and how you react!

Play Video

Tonton video di atas

Lebih 20,000++ peserta telah dibantu dan banyak maklumbalas positif setelah menghadiri kelas ini. Alhamdulillah.

Semuanya dengan izin Allah.

5 Masalah Utama Kenapa Kita Sukar Capai Impian

Jangan risau, anda boleh ubah semua itu, dengan izin Allah,
InsyaAllah..

SIAPA SAYA DAN MENGAPA SAYA INGIN BANTU ANDA ?

Dr Hjh Azura Hashim

Nama saya, Dr Hjh Azura Hashim. Dulunya, saya hanya seorang yang biasa sahaja, hidup penuh dengan kisah atas dan bawah. Seorang yang sepertinya… hanya mengikut sahaja ke mana langkah, dan tujuan hidup tidak begitu jelas. Sehingga ke suatu saat, saya sedar…

Hanya saya yang boleh mengubah hidup sendiri dan mencapai impian.

Saya yang bertanggung jawab atas keberhasilan kehidupan saya.

Alhamdulillah, saya telah menerima MBA dan PhD dalam Pemasaran Antarabangsa, diiktiraf sebagai ‘coach’ Neuro Linguistic Programming (NLP) di bawah NFNLP, USA, dan diiktiraf sebagai ‘Certified Master of Handwriting Analysis dari KAROHS International School of Handwriting Analysis.

Saya juga telah bekerja lebih 15 tahun  dalam bidang telekomunikasi, pendidikan dan industri kewangan.

Selama 15 tahun itu, saya pernah memegang jawatan sebagai Head of Property dan Site Acquisition di syarikat telekomunikasi dan juga sebagai pensyarah di Universiti Malaya. Antara subjek yang pernah saya ajar adalah e-marketing dan pengurusan tingkahlaku.

Kini, saya aktif menerima undangan untuk berkongsi ilmu mengenai transformasi diri dan ilmu analisa tulisan tangan dengan beberapa pertubuhan seperti Majlis Amanah Rakyat (MARA), Kementerian Pertahanan Malaysia, Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP), Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM), PERKESO, Lembaga Tabung Haji dan banyak lagi.  Saya juga telah berjaya membantu ribuan peserta transformasikan kehebatan diri melalui perkongsian dan  mengenal potensi mereka.

Sijil pengiktirafan sebagai salah seorang member ‘Successful People In Malaysia’ dari British Publishing House LTD’ yang berpusat di UK.

Jemputan di Program Malaysia Hari Ini (TV3)

Jemputan di Program Assalamualaikum (TV AlHijrah)

Jemputan di Program Mingguan Wanita (Astro)

Jemputan di Radio Ikim.fm

Jemputan di Bernama Radio

Artikel di akhbar Sinar

Artikel di akhbar Utusan

Artikel di majalah Mingguan Wanita

Artikel di akhbar The Star

Artikel di majalah InTrend

Oleh itu, misi saya adalah berkongsi bagaimana saya mencapai apa yang saya impikan.

Saya Pernah Bekerjasama Dengan

Gambar Sekitar Seminar Saya

Apa yang bakal anda pelajari

7 Strategi Penting Membina Impian Dan Menjemput Rezeki

Saya kongsikan strategi dan teknik-teknik yang saya amalkan selama lebih 10 tahun untuk membina impian saya.


Teknik Pantas Untuk Tenang

Minda dan hati yang tenang adalah komponen paling penting untuk capai impian. Tanpa ketenangan, kita tak dapat berfikir dengan optimum. Idea-idea tak datang. Malah kekusutan mungkin menyebabkan kita alami depression. Jadi, saya kongsikan teknik yang paling simple untuk dapat ketenangan.

Cara Membina Vision Board

Saya akan kongsikan bagaimana untuk membina vision board yang anda boleh lihat setiap hari untuk pasakkan impian anda dalam subconsious mind anda.

Cara Membina Mind Movie Dengan Cara Simple dan Pantas

Saya akan dedahkan anda kepada satu tool untuk anda lihat dan 'play' video impian anda di mana-mana sahaja anda berada.

Kenali Karakter Leadership Melalui Analisis Tulisan Tangan

Apa kaitan leadership dengan impian? Kita semua adalah leader. Setidak-tidaknya leader kepada diri sendiri. Kalau diri sendiri pun tak boleh manage, bagaimana nak capai impian yang lebih besar? Saya akan kongsikan bagaimana anda boleh kenal sama ada anda ada karakter leader atau tidak melalui analisis tulisan tangan.

Apa itu ilmu analisis tulisan tangan?

Grafologi (analisis tulisan tangan) adalah hasil penelitian untuk menggambarkan keperibadian seseorang melalui tulisan tangannya. Kelebihan grafologi apabila dimanfaatkan dapat memberi kelebihan kepada diri sendiri, kerjaya, perniagaan, keluarga, pasangan dan juga forensik.

Banyak negara di Eropah menggunakan analisis tulisan tangan sebagai alat dalam pemilihan pekerja. Melalui Wallstreet Journal, di Eropah, 80% organisasi menggunakan analisis tulisan tangan dalam pemilihan pekerja. Manakala di Indonesia sudah menggunakan grafologi seperti Universitas Islam Bandung, Paragon Technology, Wardah Inspiring Beauty, Kepolisian Negara Republik Indonesia dan banyak lagi. Di Malaysia pula grafologi masih baru dan belum diperluaskan lagi penggunaanya.

Apa kaitan ilmu analisa tulisan tangan dengan vision board?

Dengan tulisan tangan, kita dapat mengetahui ketakutan dalaman atau habit kita yang selama ini mungkin kita tidak sedar. Mungkin kekurangan itulah yang menjadikan kita susah untuk mencapai impian kita. 

Dalam webinar ini, Dr Azura akan kongsikan karakter / sifat yang dapat membantu kita mencapai impian. Mungkin ianya dapat membantu meleraikan kekusutan dalam minda anda dan bantu anda capai ‘clarity’ dalam hidup. 

Mereka dah berjaya. Kini giliran anda pula...

Play Video

“Takut nak berniaga pada mulanya. Kini dah capai RM1,000,000 !”
– Tuan Nazri Lokman dan Tuan Amirul, Pengasas NMBio

Play Video

“Target 1 gram emas je sebulan, tapi kini dah dapat lebih!”
– Cikpuan Nur Hasliza Abdullah

Play Video

“Dapat bagi mak ayah 4 angka sebulan lepas buat Vision Board Holistik.”
– Puan Nik Aziemah Azmi

Play Video

“Sale mencanak naik selepas join Webinar Vision Board Holistik! Sebab ini bukan semata-mata Vision Board yang tampal-tampal. Ianya holistik!” 

-Puan Zuraini Soh

Play Video

“Alhamdulillah, dah dapat kereta idaman dengan ilmu Vision Board Holistik Dr Azura” 

– Tuan Azahari Ardin

Play Video

“Dapat grow income dan team bisnes saya.”
– Cikpuan Amirah Azhar

Play Video

“Berjaya transform diri menjadi lebih positif.”
– Cikgu Murni Ismail

Play Video

“Bangkit dari kemurungan dengan Vision Board Holistik.”
– Puan Zulaiha Zulkifli

Play Video

“Berjaya Keluar Dari Kebuntuan Semasa PKP” 

-Cikpuan Wan Rusyaini

Play Video

“Berjaya kawal depression dengan Vision Board Holistik.”
– Cikpuan Yaya Yusof

Play Video

“Dr Azura bawa saya from nothing to something.”
– Puan Etty Garib

Play Video

“Saya praktikkan juga vision board kepada anak-anak saya. Dapat bina bonding yang amazing dengan anak-anak.”

– Puan Diana Yusoff

Play Video

“Sekarang saya rasa lebih yakin untuk hadapi segala cabaran.” 

-Cikpuan Suhaizah Zakaria, Pengurus Kanan Keselamatan, Oil & Gas Company

Mereka ini bukti bahawa, jika anda betul-betul menguasai emosi anda, anda boleh mencapai apa yang anda mahukan dalam kehidupan.

Bukan sahaja untuk diri anda, tetapi untuk famili dan anak-anak anda, serta  yang lebih penting, kepada masyarakat sekeliling.

SUDAH BERSEDIA UNTUK  BERIMPIAN BESAR ?

TUNGGU DULU !
WEBINAR INI BUKAN UNTUK SEMUA ORANG!

Webinar ini bukan untuk anda yang…

JIKA ANDA BUKAN SEPERTI ORANG DI ATAS, KLIK DAFTAR SEKARANG…

Kita akan menggunakan platform Zoom, di mana anda boleh ikuti webinar di phone / laptop / desktop / iPad dan berinteraksi secara chat.

Jadi, berapa jumlah pelaburan anda?

Harga asal WEBINAR ini adalah

RM497

Namun saya tidak mahu anda invest sebanyak ini..

 Anda hanya perlu invest…

RM397 
RM297
RM197

RM50 SAHAJA 

Daftar segera. Harga akan dinaikkan selepas

14 MAC 2022, 12PM

Harga Early Bird Akan Tamat Dalam Masa

Hari
Jam
Minit
Saat

Jap.. Jap..

Saya nak bagi hadiah lagi ni!

SPECIAL BONUS ! 1,000 PERTAMA SAHAJA!

KHAS UNTUK 1000 PESERTA YANG PERTAMA, kami akan hadiahkan sebuah buku fizikal ‘NAK CAPAI IMPIAN’ secara percuma untuk anda! 

 

Jadi jangan lepaskan peluang ini. Hanya untuk peserta 1000 terawal sahaja tau!

NOTA : Kulit buku ini belum ‘finalized’ dan mungkin akan ditukar.

SPECIAL BONUS :  PERCUMA buku fizikal “NAK CAPAI IMPIAN” yang bernilai RM97

Ini buku fizikal. Buku akan dihantar kepada anda selepas webinar. 

NOTA : PENGHANTARAN PERCUMA DALAM MALAYSIA SAHAJA

Bukan itu sahaja, anda juga akan dapat.. 

BONUS :  PERCUMA e-Workbook yang bernilai RM97

e-Workbook ini akan memudahkan anda untuk mengikuti pembelajaran dan nota anda akan lebih tersusun.

Bila Webinar Akan Diadakan?

24 SEPTEMBER 2022 (SABTU)
9.00AM-4PM
PLATFORM ZOOM

Jadi, jangan tunggu lagi…

 

Jualan tiket Super Early Bird akan dibuka pada 3 Mac 2021, 10AM-2PM.

Sila masuk ke Telegram Channel di atas untuk dapatkan notifikasi apabila ia dibuka kelak.

Jadi, jangan tunggu lagi…

Daftar sekarang!

LEKAS ! 
KUOTA BUKU HANYA TINGGAL 1,000 9 SAHAJA!

TIKET VISION BOARD HOLISTIK

RM497
RM 50
  • 1 x Akses Webinar Vision Board Holistik
  • PERCUMA eWorkbook bernilai RM97

PAKEJ GENERAL

RM594
RM 50
  • 1 x Akses Webinar Vision Board Holistik
  • PERCUMA eWorkbook bernilai RM97

PAKEJ GENERAL PLUS

RM665
RM 70
  • 1 x Akses Webinar Vision Board Holistik
  • PERCUMA eWorkbook bernilai RM97
  • eBook Strategy Berani Berimpian Tinggi bernilai RM97
BEST VALUE

100% MONEY BACK GUARANTEE

Jika anda sudah hadir ke seminar, belajar ilmu dan lakukan tindakan dengan ilmu yang telah kami kongsikan tetapi tiada sebarang perubahan dalam masa 30 hari, kami sedia pulangkan wang anda semula tanpa banyak soal.

 

Dengan syarat, anda beri kami review apa tindakan yang anda telah lakukan selepas pulang daripada seminar.

Soalan Yang Sering Ditanya

Mohon maaf tiada rakaman. Program ini adalah LIVE. Sekiranya anda tidak hadir, maka terlepas sesi yang didaftarkan.

Semua peserta akan mendapat akses webinar pada hari kejadian dan sebuah eworkbook untuk Webinar Vision Board Holistik.

Selepas menerima email pengesahan, anda akan menerima link masuk ke dalam group telegram peserta. Kami akan update di situ.

Seminggu sebelum hari program, anda akan menerima email info untuk sesi webinar.

PERLUKAN BANTUAN?
Jika perlukan bantuan atau sebarang soalan, boleh terus whatsapp team kami.

016-222-3444 (Cik Siti)

© Medipro Ventures Sdn Bhd. Copyright 2022. All Rights Reserved. DISCLAMER: Seminar ini diadakan bagi membimbing peserta untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan dan kebahagiaan dalam hidup. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, ia tidak memberikan jaminan dalam hal ini untuk segala maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara peserta dalam program ini. Kejayaan peserta juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuklah bimbingan berterusan, ilmu pengetahuan, motivasi, niat peribadi, sikap, ketekunan, kerja keras dan tekad.

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

 

PAKEJ GENERAL

RM594
RM 30
  • 1 x Akses Webinar Vision Board Holistik
  • PERCUMA eWorkbook bernilai RM97

PAKEJ SUPREME

RM665
RM 110
  • 1 x Akses Webinar Vision Board Holistik
  • PERCUMA eWorkbook bernilai RM97
  • Buku Fizikal Dahsyatnya Tulisan Ini Milik Siapa
  • Buku Fizikal Love Till Jannah
  • Penghantaran buku ke rumah anda (dalam Malaysia shj)

PAKEJ GOLD

RM1235
RM 210
  • 1 x Akses Webinar Vision Board Holistik
  • PERCUMA eWorkbook bernilai RM97
  • Buku Fizikal Dahsyatnya Tulisan Ini Milik Siapa
  • Buku Fizikal Love Till Jannah
  • Video Kursus 9 Asas Rahsia Tulisan Tangan
  • Video Kursus Terapi Tulisan Tangan
  • 8 eBook Transformasi
  • Penghantaran buku ke rumah anda (dalam Malaysia shj)
BEST VALUE