EXCLUSIVE DOWNLOAD

Checklist Sebelum Tidur Untuk Transformasi Diri

"7 Perkara Anda Perlu Buat Sebelum Tidur Untuk Transformasi Kehidupan Anda"

DOWNLOAD CHECKLIST INI SUPAYA ANDA

Jangan terlambat. Klik butang di atas untuk download checklist ini!

TENTANG DR AZURA HASHIM

Berpegang kepada ‘lifelong learning’ dan semangat yang tinggi, Dr Azura Hashim bercita-cita membantu individu sekeliling mengubah kehidupan secara mental, emosi, fizikal dan rohani dengan lebih berkesan. Dr Azura mempunyai pengalaman kerja dalam industri lebih dari 15 tahun. Beliau berpengalaman dalam bidang telekomunikasi, pendidikan dan industri kewangan.

Beliau secara aktif telah melakukan banyak perkongsian bersama pelbagai organisasi badan kerajaan dan swasta sejak 8 tahun lepas, termasuklah di Majlis Amanah Rakyat, KWSP, Socso, Lembaga Tabung Haji, Bernama, KPDNKK, PTPK dan banyak lagi.

Program seminar Dr Azura telah disambut baik dan mendapat maklum balas yang positif daripada kumpulan peserta pelbagai terdiri daripada usahawan, majikan dan golongan pekerja, dan umum.

Seringkali dijemput di saluran media massa seperti Malaysia Hari Ini (MHI) TV3, TV AlHijrah, IKIM.fm, BERNAMA, majalah In Trend, akhbar The Star, Sinar Harian, Utusan Malaysia dan Harian Metro. Selain itu, sering dijemput untuk berkongsi buah fikiran di majalah dan akhbar selain aktif menulis dan telah menulis 5 buah buku.

Shopping Cart